Jeżeli możesz przeczytać tę informację, prawdopodobnie nie posiadasz zainstalowanej wtyczki Macromedia Flash lub masz zainstalowaną jej starszą wersję.

KONTAKT

Rezydencja pod Zegarem

ul Kościuszki 59

32-540 Trzebinia

Tel: 572 326 242

recepcja@podzegarem.com.pl

Restauracja

Zapraszamy Państwa do odwiedzenia naszej restauracji znajdującej się w specjalnie dobudowanym do bryły zabytkowego budynku obszernym patio. Panuje tam niepowtarzalna atmosfera kreowana poprzez eleganckie wnętrze, ręcznie malowane na szkle motywy kwiatowe oraz tak niespotykaną atrakcję jak oczko wodne z rybkami w samym jej centrum. Wszystko to, wraz z profesjonalną obsługą i rozsądnymi cenami, sprawia, iż restauracja w Rezydencji “Pod Zegarem” jest miejscem doskonałym zarówno dla lunchu biznesowego, czy też wykwintnej romantycznej kolacji.

Restauracja "Pod Zegarem" czynna jest codziennie w godzinach 12:00 - 21:00.

Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klienta oferujemy organizację:

  • imprez promocyjnych, bankietów, gali, pikników, imprez integracyjnych
  • przyjęć weselnych, komunii, chrzcin oraz imprez okolicznościowych
  • lunchów biznesowych i koktajli

Naszym gościom proponujemy szeroką gamę dań o równie niesamowitym wyglądzie jak i smaku. Pamiętając o tym, iż każdy klient posiada swój własny gust kulinarny mamy do zaoferowania dania z naszej kuchni regionalnej, poprzez dania staropolskie, na daniach rodem ze śródziemnomorskiej sztuki kulinarnej kończąc. Idealnym uzupełnieniem powyższego menu jest szeroki wybór deserów oraz trunków.

 

 

Przystawki

Carpaccio z sarniny z marynowanymi      27,00-

leśnymi grzybami

 

Tatar z łososia wędzonego                      22,00-

na placuszku gryczanym, podany

z kwaśną śmietaną i kawiorem

 

Śledź w oleju z cebulką                          18,00-

 

Placuszki rosti z wędzonym łososiem      16,00-

 

 

Pierogi domowego wyrobu

* Z kapustą i grzybami,                      17-,00

* Z mięsem,

* Ruskie,

* Ze szpinakiem i kaszą jaglaną,

* Z pieczarkami i serem żółtym

* Z kurczakiem i suszonymi pomidorami

* Z prawdziwkami i kaszą gryczaną,

* Z kurkami i serem wędzonym,

* Z brokułami i mozzarellą,

* Ze szpinakiem i serem feta,

Na słodko :                            15,00-

* Z białym serem,

* Z jabłkiem i cynamonem,

* Z borówką amerykańską,

* Z truskawkami.

* Z białym serem i brzoskwiniami

 

 


 


 


Hyperion IT

Wykonanie: